AEDEC©2019

I CERTAMEN - AEDEC©

El I Certamen de Dansa Espanyola AEDEC celebrarà la seva primera edició l'1 de març de 2020 a Barcelona, a l'Auditori Mercè Rodoreda (Sant Joan Despí).

Les inscripcions estaran obertes al web des del 1 de gener de l'any 2020 fins al 23 de febrer de l'any 2020 a les 00: 00h o fins a finalitzar el nombre màxim de registres i inscripcions, que es respectarà en rigorós ordre.

Els interessats haureu d'emplenar el formulari d'inscripció i enviar la documentació necessària que trobareu a les bases, dins el límit d'inscripció, al correu electrònic certamen.aedec@gmail.com.

LLEGIU ATENTAMENT AQUÍ les bases:

BASES APARTAT A

BASES APARTAT PRO

ELS PARTICIPANTS ESTARAN EXEMPTS DE LA QUOTA D'INSCRIPCIÓ

L'obtenció de fotos i vídeo oficial de cada coreografia tindrá un cost apart.

----------------------------

El I Certamen de Danza Española AEDEC celebrará su primera edición el 1 de Marzo de 2020 en Barcelona, en el Auditorio Mercè Rodoreda (Sant Joan Despí) 

Las inscripciones estarán abiertas en la web desde el 1 de Enero del 2020 hasta el 23 de Febrero del 2020 a las 00:00h o hasta finalizar el número máximo de registros e inscripciones, que se respetará en riguroso orden. 

Los interesados deberéis rellenar el formulario de inscripción y mandar la documentación necesaria que encontraréis en las bases, dentro del límite de inscripción, al correo electrónico certamen.aedec@gmail.com.

LEED ATENTAMENTE AQUÍ LAS BASES:

BASES APARTADO A

BASES APARTADO PRO 

LOS PARTICIPANTES ESTARÁN EXENTOS DE LA CUOTA DE INSCRIPCIÓN

La obtención de fotos y video oficial de cada coreografía tendrá un coste aparte.

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now